<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні планують підвищити вимоги до проектної документації на будівництво: що змінюється  Фінансовий гороскоп на травень 2024 року  Супутникові знімки показали кількість бомбардувальників на російському аеродромі "Моздок"  Без опадів і тепло до +25: прогноз погоди в Україні на 1 травня  ПриватБанк обязали уплатить в бюджет рекордную сумму дивидендов  Збитки від шахраїв значно зросли: найпопулярніші схеми з платіжними картками  Ексклюзивний прогноз погоди на травень: чи можливі ще заморозки і чого очікувати на Великденьвсі новини дня
Політика
Україна
19.03.2022 898

Залужний звернувся до політиків: не принижуйте ЗСУ своїми "експертними оцінками"

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний звернувся до політиків, які перебувають у тилових містах. Він закликав не принижувати українських захисників своїми "експертними оцінками".

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Facebook Валерія Залужного.

"Хочу звернутися до політиків, які, перебуваючи в тилових містах, розповідають про "зраду" і роблять "оцінки" оперативної обстановки. Своїми безвідповідальними заявами, на зразок, противник щось нібито без проблем взяв або що нібито готується здача країни, ви ображаєте наших воїнів", - написав він.

Також Залужний наголосив, що ЗСУ героїчно протистоять ворогу, якого називали другою армією у світі.

"Ми зупинили противника на всіх напрямках. Ми завдали їм таких втрат, яких вони ніколи не бачили й не могли уявити. Про це знають всі українці. Про це знає світ".

Тому він закликав політиків не принижувати українських захисників своїми "експертними оцінками".

"Це ж не ви зараз на першій лінії оборони. І не ваші діти. Кожен повинен займатися своєю справою. Ми захищаємо Україну. Ви дбаєте про її розвиток і не заважаєте нам", - додав головнокомандувач ЗСУ.

Оценка материала:

5.00 / 2
Залужний звернувся до політиків: не принижуйте ЗСУ своїми "експертними оцінками" 5.00 5 2
Політика / Україна
19.03.2022 898
Еще материалы раздела «Україна»