<
НОВИНИ ДНЯ: Наступ чи оборона: що українці думають про стратегію у війні з Росією  Більше сонця та до +33°C: прогноз погоди в Україні на тиждень із 17 червня  Ціни на оренду в Києві зростають. Скільки коштує зняти квартиру у столиці влітку  За угодою із США Україна отримає ескадрильї винищувачів: не тільки F-16 – Зеленський  Скількох українців потенційно можуть мобілізувати: в Раді назвали цифру  У неділю дощу не прогнозують лише на заході України  Повістка поштою: у Міноборони пояснили, за яких умов вважатиметься врученоювсі новини дня
Політика
Україна
19.03.2022 597

Зеленський закликав зупинити Росію: якщо не зробити це зараз - інші агресори у світі почнуть війни

Президент України Володимир Зеленський закликав світ негайно зупинити Росію, покарати її зараз. Поки інші агресори в світі не розпочали війни.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву глави держави в Telegram-каналі.

"Якщо не зупинити Росію зараз, якщо не покарати Росію зараз, то інші агресори у світі почнуть інші війни. У різних регіонах світу. На різних континентах. Всюди, де якась держава мріє підкорити сусідів", - зазначив Зеленський.

Нагадаємо, раніше прем'єр-міністр Брітанії Борис Джонсон впевнений, що в разі поразки України Росія швидко знайде нові загарбницькі цілі.

Оценка материала:

5.00 / 1
Зеленський закликав зупинити Росію: якщо не зробити це зараз - інші агресори у світі почнуть війни 5.00 5 1
Політика / Україна
19.03.2022 597
Еще материалы раздела «Україна»