<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозкивсі новини дня
Життя та Стиль
Події
21.03.2022 708

У Чернігові окупанти розстріляли машину, яка розвозила воду: загинули дві людини

У Чернігові під обстріл потрапила машина, на якій розвозили місцевим жителям воду. Повідомляється, що снаряд влучив під авто.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Суспільне.

В результаті обстрілу загинули дві людини та декілька травмувалися.

За словами очевидця, в машині перебували мирні люди, які набирали воду та розвозили її далі людям. В той момент вони їхали за новою партією води.

Зазначається, що снаряд влучив під машину й авто стало не керованим та з'їхало на узбіччя.

"Двох загиблих ми відвезли безпосередньо до місця, де їх будуть ховати. Двох вдалося врятувати. Одного хлопця забрали заспокоїти. Там був його батько, і, на жаль, він загинув. Що залежало від мене, я допомагав. Не буду розповідати, як саме постраждали люди, але дуже сильно" - зазначив свідок.

Окрім того, упродовж останніх днів у цьому районі постійно тривають обстріли та люди часто бачать, як літають російські літаки.

Оценка материала:

5.00 / 2
У Чернігові окупанти розстріляли машину, яка розвозила воду: загинули дві людини 5.00 5 2
Життя та Стиль / Події
21.03.2022 708
Еще материалы раздела «Події»