<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп вимагає від Європи "збільшити розмір підтримки України до американського"  Столтенберг назвав перешкоду вступу України до НАТО  Перший день травня в Україні буде сухим і теплим  В Україні пануватиме суха і тепла погода: прогноз погоди на 1 травня  Вдома дешевше? У скільки українцям обійдеться паска на свято  Армія РФ готується до наступу: в ISW оцінили, які напрямки оберуть окупанти  Синоптики прогнозують "надзвичайно спекотне" літо в Європівсі новини дня
Політика
Росія
22.03.2022 597

Anonymous пригрозили зламати 40 компаній, які продовжують співпрацювати з РФ

Хактивісти дали 48 годин на те, щоб закордонні компанії залишили РФ та закликали їх припинити сприяти фінансуванню війни.

2e5be75d-38fe7c1f4f6d42ab82f81f0572e49461_22.03.22

Хакерське угруповання Anonymous повідомило у Twitter, що ті міжнародні компанії, які продовжують вести бізнес на території РФ, стануть їхніми "мішенями".

Хактивісти запостили файл із логотипами 41 компанії, які продовжують працювати в РФ. Ілюстрацію вони підписали так:

"Закликаємо всі компанії, які продовжують працювати в Росії, що сплачують податки до бюджету кремлівського злочинного режиму: забирайтеся з Росії! Ми даємо вам 48 годин, щоб подумати і піти з Росії, інакше ви опинитеся під нашою мішенню!"

Судячи з усього, хакери загрожують атакувати вебресурси цих компаній, серед яких такі гіганти, як Nestle, Hayatt, BBDO, Raiffeisen Bank, IPG та ін.

Серед інших, журналісти Фокусу помітили логотип американської компанії Cloudflare, яка не лише забезпечує доставку контенту користувачам на тій чи іншій території, але й забезпечує захист від DDoS-атак і захист DNS-серверів, де зберігаються IP-адреси найрізноманітніших сайтів. Нагадаємо, що кілька компаній, які надають програмно-апаратні продукти для захисту від ДДОС-атак, пішли з російського ринку. Першою з РФ припинила співпрацю Netscout.

У списку є і американська Citrix Systems, яка займається створенням VR-продуктів, комп'ютерних мереж, хмарних сховищ, гіпервізору Xen.

Раніше ми повідомляли про те, що Anonymous атакували сайт Росатому, вкрали дані та злили їх у мережу. Також хакери взяли відповідальність за злом Роснефти та НДІ, що працює на Роскосмос.

Оценка материала:

5.00 / 1
Anonymous пригрозили зламати 40 компаній, які продовжують співпрацювати з РФ 5.00 5 1
Політика / Росія
22.03.2022 597
Еще материалы раздела «Росія»