НОВИНИ ДНЯ: В чому секрет смачних котлет: кухарі поділилися трюками, які допоможуть зробити фарш "повітряним"  Іран попросив Росію про допомогу через можливу ізраїльську атаку, - NYT  Тепло у жовтні: синоптик розповів, якою буде погода у вихідні  Катастрофа морської піхоти: BBC назвало втрати Росії у Вугледарі  Рецепт канелоні з м'ясним фаршем  Україну на вихідних накриють дощі: синоптики дали детальний прогноз  "Ринок тютюну та алкоголю без контрабанди". В Україні готують запуск системи еАкциз, - Федороввсі новини дня
Політика
Європа
23.03.2022 610

Акт Росія-НАТО перестав існувати, - Дуда

Президент Польщі Анджей Дуда під час візиту в Бухарест заявив, що Основоположний акт Росія – НАТО перестав діяти внаслідок російської агресії проти України.

Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на виступ глави держави.

"Варто гучно заявити, що акт Росія – НАТО припинив своє існування. Цей акт нині вже нікого не пов'язує", – відзначив Дуда.

Основоположний акт між РФ і Північноатлантичним альянсом був укладений у 1997 році в Парижі. Його лейтмотивом була відмова від сприйняття один одного як супротивників.

Президент Польщі раніше висловив ідею відправити до України миротворців НАТО. Натомість польський уряд запропонував G20 виключити Росію зі своїх лав.

Оценка материала:

5.00 / 1
Акт Росія-НАТО перестав існувати, - Дуда 5.00 5 1
Політика / Європа
23.03.2022 610
Еще материалы раздела «Європа»