<
НОВИНИ ДНЯ: Заплатити чи гальмувати: який штраф загрожує водію за перевищення швидкості  Коли білоруський диктатор піде "на спокій": відповідь Лукашенка  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Росія має конкретний план, як зірвати Саміт миру: Зеленський зробив заяву  Як правильно обирати банк для розміщення депозиту: на що звернути увагу  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Росія готується до чотирирічної стагнації у сфері СПГ через західні санкції, - Reutersвсі новини дня
Політика
Україна
23.03.2022 734

Уряд вніс сигарети до переліку критичного імпорту

Кабінет міністрів вніс зміни до переліку товарів критичного імпорту. Для закупівлі товарів з цього переліку дозволено купувати валюту.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на постанову від 21 березня 2022 р. № 340.

Зокрема, до переліку включені "сигари, сигари з відрізаними кінцями, сигарили та сигарети, цигарки, з тютюном або його замінниками".

Нагадаємо, Національний банк України постановою від 24 лютого запровадив особливий порядок купівлі валюти в Україні, зокрема дозволено купувати валюту для мобілізаційних та інших заходів. Також дозволено купувати валюту для оплати товарів критичного імпорту.

Перелік товарів критичного імпорту визначено постановою КМУ від 24 лютого 2022 року № 153 та постійно розширюється.

Оценка материала:

5.00 / 2
Уряд вніс сигарети до переліку критичного імпорту 5.00 5 2
Політика / Україна
23.03.2022 734
Еще материалы раздела «Україна»