НОВИНИ ДНЯ: В чому секрет смачних котлет: кухарі поділилися трюками, які допоможуть зробити фарш "повітряним"  Іран попросив Росію про допомогу через можливу ізраїльську атаку, - NYT  Тепло у жовтні: синоптик розповів, якою буде погода у вихідні  Катастрофа морської піхоти: BBC назвало втрати Росії у Вугледарі  Рецепт канелоні з м'ясним фаршем  Україну на вихідних накриють дощі: синоптики дали детальний прогноз  "Ринок тютюну та алкоголю без контрабанди". В Україні готують запуск системи еАкциз, - Федороввсі новини дня
Політика
Україна
23.03.2022 1066

Україна незабаром оголосить у міжнародний розшук Скабєєву та Кисельова

Генерального директора телеканалу "Росія" Дмитра Кісельова й телеведучу каналу "Росія-1" Скабєєву незабаром оголосять у міжнародний розшук. Російські пропагандисти публічно закликали до війни в Україні.

Про це пише РБК-Україна з посиланням на пресслужбу СБУ.

"Ці особи давно перебувають у полі зору Служби безпеки. Але основою даного кримінального провадження стали їхні останні дії та заклики щодо війни в Україні.Зокрема, в ефірі російської мультимедійної онлайн-платформи "Смотрим" Скабєєва та Кисельов публічно закликали до зміни меж території України", - пише пресслужба СБУ.

Пропагандисти виправдовують війну Російської Федерації проти України, під час якої окупанти відкривають вогонь по цивільним об’єктам нашої країни, вбивають, мародерствують та гвалтують жінок.

"Найближчим часом їх буде оголошено у міжнародний розшук", - додає пресслужба.

Нагадаємо, РБК-Україна писало про те, що в Україні оголосили підозру Кісельову та Скабєєвій.

Оценка материала:

5.00 / 2
Україна незабаром оголосить у міжнародний розшук Скабєєву та Кисельова 5.00 5 2
Політика / Україна
23.03.2022 1066
Еще материалы раздела «Україна»