НОВИНИ ДНЯ: В чому секрет смачних котлет: кухарі поділилися трюками, які допоможуть зробити фарш "повітряним"  Іран попросив Росію про допомогу через можливу ізраїльську атаку, - NYT  Тепло у жовтні: синоптик розповів, якою буде погода у вихідні  Катастрофа морської піхоти: BBC назвало втрати Росії у Вугледарі  Рецепт канелоні з м'ясним фаршем  Україну на вихідних накриють дощі: синоптики дали детальний прогноз  "Ринок тютюну та алкоголю без контрабанди". В Україні готують запуск системи еАкциз, - Федороввсі новини дня
Політика
Україна
23.03.2022 753

Сирія провалила план залучення бойовиків для війни з Україною, – розвідка

Головне управління розвідки Міністерства оборони України відзвітувала про зрив планів із поповнення сил окупантів РФ сирійськими найманцями.

Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на допис ГУР Міноборони у Facebook.

Розвідники зафіксували зустріч сирійського полковника Насіма Абу Ірра з генералом Збройних сил РФ Олександром Журавльовим у провінції Дера на півдні Сирії.

"Під час зустрічі російський генерал поставив чітку вимогу сформувати та надати список імен та особистої інформації бойовиків з підрозділів Абу Ірра та з Сил оборони Сирії, які готові до участі у війні проти України", – йдеться в повідомленні.

Сирійський офіцер, однак, чіткої відповіді не надав. Він пообіцяв проконсультуватися зі своїми колегами з керівного складу 8-ї бригади та потім вийти на зв'язок із Журавльовим.

Загалом обіцянки сирійської влади про системне постачання бойовиків для потреб РФ не виконуються. Повідомлення з України різко зменшили кількість охочих ризикувати своїм життям із примарними шансами отримати обіцяні гроші. На цей час російські представники в Сирії намагаються завербувати найманців із 16-ї бригади сирійської армії.

Оценка материала:

5.00 / 2
Сирія провалила план залучення бойовиків для війни з Україною, – розвідка 5.00 5 2
Політика / Україна
23.03.2022 753
Еще материалы раздела «Україна»