<
НОВИНИ ДНЯ: В МВФ назвали суму бюджетної підтримки, яку потребує Україна цього року  Що означає знищення Ту-22М3 та чи поменшає атак на Україну: пояснення експерта  Синоптики розповіли про погоду на вихідні в Україні  Де дешевше жити: Держстат опублікував рейтинг українських регіонів  Освіта мрії. Як школярам з України вступити до Гарварду і що для цього потрібно  Чи довіряють українці офіційним повідомленням про війну: дані опитування  На вихідних в Україні дощитиме, на сході вдень до +22°всі новини дня
Політика
Світ
24.03.2022 1803

Дороги назад немає. Пугачова та Галкін претендують прискорено отримати громадянство Ізраїлю

Ще на початку березня зіркова парочка разом з дітьми поїхали нібито на канікули до Ізраїлю. Втім, пильні фанати одразу зрозуміли, що щось тут не так.

За інформацією росЗМІ, Алла Пугачова та Максим Галкін наразі перебувають в Кейсарії, де мешкають відомі ізраїльські адвокати та телезірки. Парочка орендує там будинок. І хоч співачка запевняла, що надовго за кордоном не затримається і невдовзі повернеться до країни-агресорки, проте їй мало хто повірив.

До речі, через раптовий від'їзд Алла Борисівна вперше за багато років пропустила свята жовтих квітів, що також дало тривожний сигнал її шанувальникам. Багато хто припускає, що Примадонна разом з сім'єю все-таки емігрувала через війну Росії проти України.

Мережею ширяться чутки про те, що Алла Пугачова нібито зараз спішно збирає документи для того, аби отримати ізраїльське громадянство, повідомляє Teleprogramma.pro.

Як з'ясувалося, якщо співачка та її чоловік захочуть стати громадянами Ізраїлю, то зможуть зробити це за короткий термін. І все завдяки матері Максима Галкіна.

Якщо виходити з відкритих джерел, то мати Галкіна – єврейка. Я впевнений, що за законодавством Ізраїлю передбачено прискорене набуття Галкіним громадянства цієї держави, якщо він, звичайно, вже його не отримав, – пояснив російський адвокат Олександр Архипов.

Експерт додав, що Примадонна теж зможе отримати громадянство у прискореному режимі, бо вона законна дружина артиста.

Я вважаю, що прискорення пов'язане саме з наявністю у людини родичів, які є євреями, – зазначив фахівець.

Нагадаємо, Максим Галкін одним із перших серед російських знаменитостей прокоментував війну в Україні. Після цього концерти гумориста стали забороняти в Росії, також його хочуть позбавити державних звань та нагород.

Сам Галкін не збирається відмовлятися від своїх слів на підтримку України. На критику підписників він відповідає, що має право на свою думку, навіть якщо вона не подобається державі.

Також раніше Алла Пугачова "наїхала" на російського священника, який порадів її від'їзду з країни.

Оценка материала:

5.00 / 2
Дороги назад немає. Пугачова та Галкін претендують прискорено отримати громадянство Ізраїлю 5.00 5 2
Політика / Світ
24.03.2022 1803
Еще материалы раздела «Світ»