<
НОВИНИ ДНЯ: Фритата з кабачками: рецепт смачного сніданку  Нафтогазова галузь РФ зіткнулася з кадровими проблемами через мобілізацію, - Bloomberg  Данілов та інші: Росія оголосила у розшук низку колишніх українських топчиновників  У РФ істерика після заяви Кемерона: погрожує бити "по об'єктах Британії поза Україною"  Оладки з яблуками: простий рецепт  Коли Радониця 2024 року: історія, звичаї та народні прикмети  Не розслабляйтесь. Птуха попередила, що в Україну йдуть заморозки, і назвала дні, коли температура буде найнижчоювсі новини дня
Політика
Україна
28.03.2022 901

Росіяни дедалі частіше використовують старі та некондиційні боєприпаси – Генштаб

Це підвищує ризик їхньої детонації навіть при завантаженні та транспортуванні.

Російські окупаційні війська дедалі частіше використовують старі та некондиційні боєприпаси.

Про це йдеться у зведенні Генерального штабу станом на 18:00 27 березня. Пише УНІАН.

За наявною інформацією, російські окупаційні війська дедалі частіше використовують старі та некондиційні боєприпаси. Так 165-а артилерійська бригада з Білогірська Амурської області, що входить до угруповання, отримала дозвіл на використання зазначених боєприпасів.

"Це підвищує ризик їхньої детонації навіть при завантаженні та транспортуванні. Факти такої самодетонації боєприпасів на російських військових складах та арсеналах є добре відомими та відбуваються регулярно", - заявили в Генштабі.

Як повідомляв УНІАН, у Генштабі також повідомили, що російські окупанти продовжують мілітаризацію зони відчуження Чорнобильської АЕС, що серйозно підвищує ризик пошкодження ізоляційних споруд, що побудовані над четвертим енергоблоком станції після її вибуху в 1986 році.

Оценка материала:

5.00 / 1
Росіяни дедалі частіше використовують старі та некондиційні боєприпаси – Генштаб 5.00 5 1
Політика / Україна
28.03.2022 901
Еще материалы раздела «Україна»