<
НОВИНИ ДНЯ: Які мінімальні пенсії в Україні 2024 року: від чого залежить розмір, скільки отримують українці  Чи реально мобілізуватися на цивільну посаду в армії: в Міноборони відповіли  Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватись  Мобілізація працівників: кого не призвуть до війська  Мобілізація в Україні: чому за кермо тролейбусів хочуть посадити 18-річних і до чого тут універсальні жінки  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травня  Мобілізація по-новому 2024: скількох чоловіків призвуть на війну та якими методамивсі новини дня
Політика
Європа
30.03.2022 512

У Франції розглядають сценарій, при якому Росія припинить постачання газу

Міністр фінансів Франції Брюно Ле Мер заявив, що уряд готується до "всіх можливих сценаріїв" щодо поставок російського газу. Зокрема, Франція розглядає сценарій повного блокування транзиту з РФ.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Europe 1.

"Моя відповідальність і відповідальність президента - передбачати всі сценарії. Може бути такою, коли Володимир Путін вирішить припинити постачання російського газу до Франції та Європи. До такого сценарію краще бути готовим. Ми повинні працювати над аварійними рішеннями", - заявив Брюно Ле Мер.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Франції розглядають сценарій, при якому Росія припинить постачання газу 5.00 5 1
Політика / Європа
30.03.2022 512
Еще материалы раздела «Європа»