<
НОВИНИ ДНЯ: Байдена закликали врегулювати використання криптовалюти для обходу санкцій  Чому в Україні заборонені феєрверки та які штрафи за використання  Готуємось до Великодня: як пофарбувати яйця натуральними барвниками  В Україні 30 квiтня вдень до 25° тепла, без опадів  Частина України заллє дощами на Великдень: прогноз погоди на тиждень  Литва і Польща повинні замінувати кордони з РФ і Білоруссю: генерал зробив важливу заяву  Як Україна буде захищати F-16 на аеродромах: відповідь Повітряних силвсі новини дня
Політика
Світ
30.03.2022 817

Путін атакував "ядро трансатлантичної безпеки", - глава Пентагону

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що вторгнення Путіна в Україну є нападом на принципи трансатлантичної безпеки. Він так само подякував Німеччині за сприяння в посиленні присутності США в Європі.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на CNN.

Під час свого вступного слова перед зустріччю з Міністром оборони Німеччини в Пентагоні Ллойд Остін заявив, що напад на Україну є атакою на ядро трансатлантичної безпеки.

"Вторгнення Путіна включає в себе не тільки напад на Україну, а й напад на принципи, що лежать в основі трансатлантичної безпеки", - сказав глава Пентагону.

Остін подякував Німеччині за співпрацю з США щодо розгортання сил в рамках посилення присутності США у сфері безпеки в Європі.

"Разом ми надсилаємо чіткий сигнал, і цей сигнал полягає в тому, що будь-який виклик нашій безпеці зустріне тверду і єдину відповідь. І наша прихильність колективній обороні НАТО непохитна", - сказав Остін.

Оценка материала:

5.00 / 1
Путін атакував "ядро трансатлантичної безпеки", - глава Пентагону 5.00 5 1
Політика / Світ
30.03.2022 817
Еще материалы раздела «Світ»