<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Не лише Patriot. У Повітряних силах розповіли, поставок яких засобів ППО чекає Україна  У Севастополі на ремонті стоять три великі десантні кораблі РФ  "Лінива" паска без вимішування тіста: рецепт, який вдасться у будь-кого  Коли закінчується навчальний рік у школах 2024 року: Міносвіти назвало дату початку літніх канікул  В Україні змінять правила торгівлі алкоголем, сигаретами та пальним  У російській армії рекордне дезертирство з початку війни, - британська розвідкавсі новини дня
Політика
Європа
02.04.2022 1894

У Литві заморозили активи російського пропагандиста Шейніна

У Литві проти російського телепропагандиста, ведучого «політичного ток-шоу» на Першому каналі Артема Шейніна запроваджено фінансові санкції.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Delfi з посиланням на Службу розслідування фінансових злочинів (FNTT).

Санкції застосовано до нерухомого майна, яке знаходиться в Литві й належить Шейніну та його дружині, – квартири понад 100 кв. метрів площі в курортному місті Паланга. Її кадастрова вартість, за даними «масової оцінки» 2014 року, становила майже 60 тис. євро, поточна ринкова вартість цієї нерухомості, ймовірно, значно вища. FNTT звернулася до Реєстрового центру для подальших дій – знайдену нерухомість «заморожено».

Артем Шейнін – один з ведучих ток-шоу «Время покажет» на Першому каналі. У 2008 році президент росії володимир путін оголосив йому подяку за «інформаційне забезпечення та активну громадську діяльність з розвитку громадянського суспільства в росії».

15 березня ЄС включив Шейніна разом з іншими співробітниками російських державних ЗМІ до свого санкційного списку в рамках обмежень проти росії через вторгнення в Україну.

Як повідомлялося, раніше в Італії було заарештовано дві вілли іншого російського пропагандиста Володимира Соловйова.

Оценка материала:

5.00 / 2
У Литві заморозили активи російського пропагандиста Шейніна 5.00 5 2
Політика / Європа
02.04.2022 1894
Еще материалы раздела «Європа»