<
НОВИНИ ДНЯ: Рецепт вишневих слойок  Перед вихідними в Україні знову задощить, - прогноз  У Міноборони обіцяють піти назустріч мобілізованим: що пропонують  Бронювання, оновлення даних, гроші для добровольців та демобілізація: головне з інтерв’ю Завітневича  Синоптикиня попередила, де найближчим часом пройдуть інтенсивні дощі та де вже 14 червня буде спека +31 градус  Яке співвідношення добровольців та мобілізованих в ЗСУ: у Міноборони озвучили цифри  США допоможуть відновити та захистити українську енергетику від ударів РФ, - Держдепвсі новини дня
Політика
Європа
05.04.2022 650

Данія висилає 15 російських дипломатів

Міністр закордонних справ Данії Йеппе Кофод заявив, що уряд висилає з країни 15 російських дипломатів. Вони повинні покинути Данію протягом 14 днів.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Politiken.

"Це історичний крок, який ми робимо тут з боку Данії, але ми також робимо це відповідно до великої кількості інших європейських країн, тому що ми хочемо захистити нашу безпеку і безпеку Данії", - заявив Кофод після засідання комітету із зовнішньої політики.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Франція вишле близько 30 російських дипломатів. Крім того, 4 квітня Литва і Латвія оголосили про зниження рівня дипломатичних відносин з Росією.

Оценка материала:

5.00 / 1
Данія висилає 15 російських дипломатів 5.00 5 1
Політика / Європа
05.04.2022 650
Еще материалы раздела «Європа»