<
НОВИНИ ДНЯ: Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозом  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецепт  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюанс  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Бізнес
Страхування
10.04.2022 673

Японські страховики відмовилися страхувати компанії, що працюють в Росії

Японські страховики повністю призупинили укладення нових контрактів з компаніями, що працюють в Росії. Це сталося через контрзаходи Москви проти економічних санкцій після її вторгнення в Україну.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на агентство Kyodo.

Джерела агентства повідомили, що страховики, такі як Tokio Marine & Nichido Fire Insurance Co., також не будуть продовжувати існуючі контракти після закінчення терміну їх дії, що може призвести до того, що японські фірми залишаться незастрахованими або зіткнуться з більш високими преміями, уклавши нові угоди з місцевими страховиками.

Призупинення відбулося після того, як Росія оголосила Японію "недружньою" країною минулого місяця після економічних санкцій, введених Японією і західними країнами, зобов'язуючи на всі угоди з компаніями і приватними особами з цих країн отримувати схвалення уряду Росії.

Згідно з результатами опитування, опублікованими в березні компанією Tokyo Shoko Research Ltd., 200 японських компаній ведуть бізнес в Росії.

Оценка материала:

5.00 / 1
Японські страховики відмовилися страхувати компанії, що працюють в Росії 5.00 5 1
Бізнес / Страхування
10.04.2022 673
Еще материалы раздела «Страхування»