НОВИНИ ДНЯ: Перемир’я замість перемоги?: чому кінець війни в Україні – за горами  У Росії пригрозили війною ще кільком країнам: що обурило Москву  Як тушкувати капусту в каструлі, з м'ясом на сковорідці, скільки часу потрібно для її приготування  Ціна як за оренду. Українці частіше купують квартири в новобудовах  Синоптики дали прогноз на 6 жовтня в Україні: де чекати зливи  Макрон розкритикував подвійні стандарти щодо війни в Україні та на Близькому Сході  Як тушкувати капусту, щоб було смачно навіть без м'яса: рецепт із книжоквсі новини дня
Політика
Україна
19.04.2022 699

Дефолт Росії стає питанням тижнів, а не місяців, - Шмигаль

Через санкційний тиск дефолт Росії стає питанням декількох тижнів, а не місяців. Західні партнери мають намір посилювати санкції.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на звернення прем'єра Дениса Шмигаля.

"Порти всіх країн Європейського союзу припинили обслуговування російських кораблів. Також країни ЄС нарешті починають обговорення нафтового ембарго і посилення санкцій проти "Сбербанку". Ці рішення потрібні якомога швидше, ці рішення допоможуть зупинити війну. Дефолт Росії стає питанням навіть не місяців, а тижнів", - зазначив Шмигаль.

Нагадаємо, українська сторона розраховує на дефолт Росії на початку травня.

А голова Європейської комісії Урсула фон дер Ляєн зазначила, що це всього лише питання часу, оскільки скоро Росія не зможе платити за своїми зобов'язаннями в іноземній валюті.

Оценка материала:

5.00 / 2
Дефолт Росії стає питанням тижнів, а не місяців, - Шмигаль 5.00 5 2
Політика / Україна
19.04.2022 699
Еще материалы раздела «Україна»