НОВИНИ ДНЯ: Комітет розвідки США після секретної наради закликав негайно забезпечити допомогу Україні  Скільки Україні треба мобілізувати людей: американський генерал назвав цифру та умову  У Путіна зробили нову заяву про "олімпійське перемир'я", яке просуває Макрон  Дешевше купити Patriot, ніж відновлювати зруйновану Росією ТЕС — Боррель  Сі Цзіньпін – за мирну конференцію для врегулювання війни в Україні, але назвав умову  В Україні 17 квітня хмарно і дощитиме, вдень до +26°  В Україні значно похолодає: коли будуть сильні дощі та де чекати на "мінус"всі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
24.04.2022 1084

Київський зоопарк поки не приймає відвідувачів

Київський зоопарк наразі не приймає відвідувачів, але там триває життя, та догляд за тваринами не припиняється.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба КМДА.

«Працівники зоопарку (зоокіпери, ветеринари, інженерна служба та інші) перебувають на місці 24/7, аби тварини були здорові, доглянуті та нагодовані. Більше того, працівники дбають не тільки про постійних мешканців зоопарку, яких добре знають кияни», - йдеться у повідомленні.

Так, за час повномасштабного вторгнення агресора вони врятували 141 тварину, про яку через війну не мали змогу подбати господарі – папуги, черепахи, а днями до столичного зоопарку переїхала з одного з приватних зоопарків Харкова тигриця Даліла.

Повідомляється і про інших мешканців зоопарку: малюк-лемур Байрактар підріс; єдина в Україні горила Тоні має гарний апетит і настрій; слон Хорас одразу прямує в укриття, коли чує сигнал повітряної тривоги; зебри, що через вибухи не виходили 23 дні війни, вже гуляють просто неба.

У міській адміністрації нагадують, що підтримати зоопарк та його мешканців можна через купівлю квитків та благодійні внески.

Як повідомлялося, з Європи надійшли фури з кормом для українських зоопарків.

Оценка материала:

5.00 / 2
Київський зоопарк поки не приймає відвідувачів 5.00 5 2
Життя та Стиль / Столиця
24.04.2022 1084
Еще материалы раздела «Столиця»