<
НОВИНИ ДНЯ: Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Росія готується до чотирирічної стагнації у сфері СПГ через західні санкції, - Reuters  Мобілізація по-новому: як та кого покарають, якщо не з'явився до ТЦК протягом 60 днів  Хто з українців зможе отримати паспорт за кордоном: перелік категорій чоловіків  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозки  США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
23.04.2022 627

Де дивитися Великодні богослужіння

В Комітеті з питань гуманітарної та інформаційної політики поінформували українців про платформи, де будуть транслюватися в прямому ефірі Великодні богослужіння.

Як передає Укрінформ, про це ідеться на сайті українського парламенту.

Зазначається, що богослужіння Православної церкви України з Михайлівського Золотоверхого собору у Києві (триватиме з 23:30 23 квітня й орієнтовно до 03:00 - 03:30 24 квітня) можна переглянути в ефірі національного всеукраїнського телемарафону єдиних новин по телебаченню та на YouTube каналі UA: Культура.

Онлайн-трансляцію богослужінь також можна подивитися:

  • на сторінці Настоятеля ПЦУ Блаженнійшого митрополита Епіфанія, який і очолить богослужіння;
  • на сторінці ПЦУ;
  • на сторінці ПЦУ на платформі YouTube.

Богослужіння Української греко-католицької церкви зПатріаршого собору Воскресіння Христового у Києві транслюватимуть в ефірі національного всеукраїнського телемарафону по телебаченню та на YouTube каналі UA: Культура. Початок о 07:30 24 квітня.

«Будь ласка, дотримуйтеся обмежень воєнного стану, правил комендантської години у кожному регіоні та слідкуйте за повідомленнями військово-цивільних адміністрацій. Пам‘ятаймо, що у російських військ немає жодних моральних обмежень», - зауважила заступниця голови Комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Ірина Констанкевич.

Як повідомлялося, 24 квітня 2022 року християни східного обряду відзначатимуть Світле Христове Воскресіння, або Великдень.

Оценка материала:

5.00 / 1
Де дивитися Великодні богослужіння 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
23.04.2022 627
Еще материалы раздела «Суспільство»