<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні 26 червня подекуди короткочасні дощі, вдень до +27°  Скільки коштує вища освіта в Україні: вартість навчання у топових університетах  Різка зміна правил вступу на аспірантуру: що потрібно знати чоловікам призовного віку  Чи може Україна залишитися без танків: у Forbes дали чітку відповідь  Спека трохи спаде: прогноз погоди в Україні на 26 червня  День Конституції України 2024 року: коли святкуємо і чи буде вихідний  Чому під час тривоги в Києві зупиняється громадський транспортвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
26.04.2022 2017

Укрпошта анонсувала випуск марки «Українська мрія»

АТ «Укрпошта» анонсувала випуск поштової марки «Українська мрія».

Як передає Укрінформ, про це Укрпошта повідомляє у Фейсбуці.

«Українська мрія» - це наша наступна поштова марка, яку ми плануємо видати незабаром. Цю ілюстрацію ще до війни намалювала одинадцятирічна Софія Кравчук з Волинської області для участі у конкурсі «Що для мене Україна?». Саме такою дитина бачила нашу країну - яскравою й квітучою», - ідеться в повідомленні.

В Укрпошті впевнені, що такою Україна і буде, навіть попри те, що ворогу вдалося зруйнувати найпотужніший у світі літак, який проілюструвала дівчинка.

«Адже мрію у нас не відняти. І про це постійно нагадуватиме історія подій, а вже скоро - і наша поштова марка», - сказано в повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, Укрпошта планує випустити поштову марку зі знаменитим чернігівським псом-сапером Патроном.

27 лютого на аеродромі “Антонов” у Гостомелі під Києвом російські війська знищили флагман української авіації – легендарний Ан-225 “Мрія”, на рахунку якого рекорди з перевезення максимального комерційного вантажу та найдовшого і найважчого в історії авіації моновантажу, вантажопідйомності.

Оценка материала:

5.00 / 2
Укрпошта анонсувала випуск марки «Українська мрія» 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
26.04.2022 2017
Еще материалы раздела «Суспільство»