<
НОВИНИ ДНЯ: В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітнявсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
28.04.2022 2992

Киян закликають не відвідувати кладовища під час воєнного стану

Влада Києва просить громадян утриматись від відвідування кладовищ під час поминальних днів на період дії воєнного стану через небезпеку.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Київська міська державна адміністрація.

«Традиційно після Великодня в Україні проходять поминальні дні, українці вшановують пам’ять померлих родичів та близьких, відвідуючи кладовища», - ідеться у повідомленні.

Перший заступник голови КМДА Микола Поворозник нагадав, що в Україні, зокрема в Києві діє воєнний стан. З 24 лютого столиця неодноразово зазнавала ракетних ударів, загинули мирні жителі, пошкоджені будинки, школи, дитсадки, є факти обстрілів кладовищ.

Тому міська влада просить киян утриматись від відвідування кладовищ і перенести візит до моменту, коли ситуація стане більш безпечною.

«Не створюйте скупчення людей в ці дні на територіях кладовищ, не наражайте на небезпеку себе і своїх близьких», – закликав Поворозник.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого росія розпочала новий етап восьмирічної війни проти України – повномасштабний наступ. Ворог здійснює масовані обстріли та бомбардування мирних українських міст та сіл. Збройні сили України, Сили територіальної оборони та весь український народ чинять спротив російським загарбникам.

Оценка материала:

5.00 / 3
Киян закликають не відвідувати кладовища під час воєнного стану 5.00 5 3
Життя та Стиль / Столиця
28.04.2022 2992
Еще материалы раздела «Столиця»