<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Буданов анонсував нові атаки на РФ: Маємо показати, що Путін не може захистити росіян  Зеленський звернувся до лідерів країн ЄС: треба переграти Путіна в рішучості  Оладки з капустою: рецепт від Євгена Клопотенка  Розкрита одна з таємниць виникнення життя на Землі – дослідження  Виробник Iris-T анонсував передачу Україні ще однієї ЗРК найближчими тижнямивсі новини дня
Життя та Стиль
Події
01.05.2022 539

У Київській області знайшли тіла вже 1202 убитих мирних жителів, - Денісова

За час російської окупації населених пунктів Київської області було вбито не менше 1202 мирних мешканців. Так, 29 квітня у Бучанському районі знайшли яму з тілами ще трьох чоловіків, яких солдати РФ жорстоко вбили.

imgonline_com_ua_resize_3fnoeoh2wp69m_650x410_01.05.22

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на повідомлення уповноваженої Верховної ради України з прав людини Людмили Денісової.

"Місце захоронення знаходилось в лісі поряд із селом Мироцьке, жертвам зв’язували руки, намотували на обличчя тканину, аби закрили очі, у деяких чоловіків в роті знаходився кляп. На трупах присутні сліди тортур, а також вогнепальні постріли в різні частини тіла", - розповіла вона.

За попередніми даними поліції окупанти намагались приховати сліди знущань над українськими громадянами, тому скинули тіла в яму і засипали землею.

"Загалом на території Київщини слідчими оглянуто 1202 тіла цивільних громадян, які були вбиті російськими окупантами", - констатувала Денісова.

Як повідомлялося, у Херсонській області від тортур російських загарбників загинув ветеран АТО із села Абрикосівка Назар Кагальняк. Після АТО він переніс два інфаркти та складну операцію на серці.

Оценка материала:

5.00 / 2
У Київській області знайшли тіла вже 1202 убитих мирних жителів, - Денісова 5.00 5 2
Життя та Стиль / Події
01.05.2022 539
Еще материалы раздела «Події»