НОВИНИ ДНЯ: Смачні батуринські коржики за 110-літнім рецептом: такими ласували гетьмани  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Франція найближчим часом зможе передати Україні майже 80 установок Caesar  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі   Оточення Путіна не вірить у його теорію про зв'язок України і теракту під Москвою, - Bloomberg  Чехія передасть українським воїнам удвічі більше снарядів, ніж було оголошено спочаткувсі новини дня
Політика
Україна
03.05.2022 529

З Росією ми можемо підписати тільки її капітуляцію, - Данілов

Секретар РНБО Олексій Данілов вважає, що жодних мирних домовленостей з Росією підписувати не варто. За винятком капітуляції самої РФ.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на слова секретаря РНБО Олексія Данілова в ефірі Національного телемарафону.

"З Росією ми можемо підписати тільки її капітуляцію. І чим швидше вони це зроблять, тим краще буде для їхньої країни" - заявив Олексій Данілов.

Нагадаємо, начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов заявив, що в Росії готуються до мобілізації 9 травня. Він уточнив, що влада країни-агресора проводить підготовчі заходи.

Оценка материала:

5.00 / 1
З Росією ми можемо підписати тільки її капітуляцію, - Данілов 5.00 5 1
Політика / Україна
03.05.2022 529
Еще материалы раздела «Україна»