<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозкивсі новини дня
Політика
Україна
04.05.2022 676

Війна не зупиниться на Україні, готуватись до нападу росії потрібно Казахстану та Молдові – Данілов

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов переконаний, що війна не закінчиться на території України, і до нападу слід готуватися Казахстану та Молдові.

Про це Данілов сказав в інтерв'ю "ISLND TV", передає Укрінформ.

"Зараз світ розпочав рух з багатьма процесами. І я більш ніж впевнений, що на території нашої країни війна не зупиниться. Буде ще багато інших речей. До речі, лавров якщо я не помиляюсь, днями сказав, що казахи - це брати, тож їм вже потрібно готуватися до окупації, і молдовани - брати. Готуйтесь, брати молдовани та брати казахи", - сказав Данілов.

Як повідомляв Укрінформ із посиланням на Генштаб ЗСУ, обстановка у Придністровському регіоні Республіки Молдова залишається напруженою. Російський агресор через підконтрольні засоби масової інформації продовжує розповсюджувати провокативні повідомлення про посилення загрози населенню Придністров’я з боку України.

Оценка материала:

5.00 / 2
Війна не зупиниться на Україні, готуватись до нападу росії потрібно Казахстану та Молдові – Данілов 5.00 5 2
Політика / Україна
04.05.2022 676
Еще материалы раздела «Україна»