НОВИНИ ДНЯ: Гуцульська росівниця: як приготувати давно забуту страву української кухні  Які свята у квітні 2024 року: як працюватимуть і відпочиватимуть українці  На тлі потепління. Синоптики попередили, де до кінця робочого тижня пройдуть дощі  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Смачні батуринські коржики за 110-літнім рецептом: такими ласували гетьмани  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Франція найближчим часом зможе передати Україні майже 80 установок Caesarвсі новини дня
Політика
Україна
04.05.2022 845

Нацгвардія потребує броньованих санітарних автомобілів - начальник медуправління НГУ

Національна гвардія України потребує броньованих санітарних автомобілів.

Про це повідомив начальник медичного управління НГУ Денис Трегуб під час пресконференції в медіацентрі Україна - Укрінформ.

“На жаль, на сьогодні ще є потреба в санітарних автомобілях, у тому числі броньованих. У нас не було такого виробництва, і зараз важко наростити кількість броньованого медичного транспорту”, - сказав він.

За словами посадовця, наразі відомство працює над цим питанням із закордонними партнерами, вдосконалює цей напрямок і за рахунок власних можливостей.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. війська рф обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет.

В Україні запроваджено воєнний стан.

Європейський Союз, США, інші країни застосували потужні санкції проти країни-агресора.

Оценка материала:

5.00 / 1
Нацгвардія потребує броньованих санітарних автомобілів - начальник медуправління НГУ 5.00 5 1
Політика / Україна
04.05.2022 845
Еще материалы раздела «Україна»