НОВИНИ ДНЯ: Яким буде жовтень в Україні: прогноз синоптиків  Прем'єр Грузії звернувся до жителів окупованих Абхазії та Осетії, але не згадав РФ  Трамп розкритикував Зеленського за небажання йти на угоду для врегулювання війни з РФ  В Україні похолодає: синоптик попередив про різку зміну погоди  Українці назвали мотиви рішень чиновників та запропонували методи боротьби з корупцією  Боєприпаси для авіації і не лише. США офіційно оголосили нову військову допомогу Україні  "Рупор" Путіна назвав причини коригування ядерної доктринивсі новини дня
Політика
Україна
04.05.2022 640

Перегруповуються та посилюються. Окупанти намагаються пришвидшити наступ на сході

Російські окупанти здійснюють перегруповування та посилення своїх військ. Таким чином, ворог намагається пришвидшити темпи наступу на сході України.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на брифінг спікера Міністерства оборони Олександра Мотузяника

"Командування російських військ намагається наростити темпи наступу на угруповання Об’єднаних сил на сході України, вийти на адміністративні межі Луганської та Донецької областей, а також розвинути наступ в окремих районах Запорізького та Криворізького напрямків", - розповів Мотузяник.

Він пояснив, з цією метою противник проводить перегрупування та посилення своїх військ, нарощує систему вогневого ураження та матеріально-технічного забезпечення.

Оценка материала:

5.00 / 2
Перегруповуються та посилюються. Окупанти намагаються пришвидшити наступ на сході 5.00 5 2
Політика / Україна
04.05.2022 640
Еще материалы раздела «Україна»