<
НОВИНИ ДНЯ: В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітнявсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
07.05.2022 4818

Кличко повідомив, чи запроваджуватимуть у Києві та області на 8-9 травня комендантську годину

Військове командування поки не планує на 8-9 травня запроваджувати комендантську годину в Києві та області.

Місто в ці дні ніяких заходів проводити теж не планує.

Про це повідомив мер столиці Віталій Кличко. Пише ТСН. 

"Друзі! На 8-9 травня запроваджувати комендантську годину в Києві та області військове командування поки не планує. Місто в ці дні ніяких заходів проводити теж не планує. Бо, нагадаю, під час воєнного стану масові заходи заборонені. Якщо хтось захоче піти покласти квіти, він може це зробити в приватному порядку", - зазначив він.

Кличко також додав, що в ці дні буде посилене патрулювання в місті, охорона громадського порядку та закликав киян не нехтувати сигналами повітряної тривоги, оскільки є висока вірогідність ракетних обстрілів.

"Сьогодні не час для масових гулянь чи відпочинку на природі великими компаніями. Будьте уважними і дотримуйтеся правил безпеки воєнного часу. Нагадую також, що відвідувати ліси та лісопаркові зони в столиці та передмісті заборонено. Бо в багатьох із них досі працюють піротехніки. Також прошу не нехтувати сигналами повітряної тривоги і одразу слідувати в укриття. В найближчі дні висока вірогідність ракетних обстрілів у всіх регіонах України", - наголосив міській голова Києва.

Нагадаємо, що прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що Російська Федерація 9 травня має намір офіційно оголосити Україні війну.

24 лютого Росія напала на Україну, завдавши серію ракетних та авіаударів по наших містах, зокрема і по Києву. Широкомасштабне вторгнення триває вже 72-й день (війна 8 років). Окупанти продовжують руйнувати українські села, селища і міста крилатими ракетами та авіабомбами, вбиваючи мирне населення та завдаючи нищівних руйнувань інфраструктурі.

Оценка материала:

5.00 / 2
Кличко повідомив, чи запроваджуватимуть у Києві та області на 8-9 травня комендантську годину 5.00 5 2
Життя та Стиль / Столиця
07.05.2022 4818
Еще материалы раздела «Столиця»