<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
08.05.2022 932

«Зуби росіянам обламаємо»: Кличко переконаний, що ворог не зможе захопити Київ

Країна-агресор досі мріє захопити столицю, але їй це ніколи не вдасться.

630_360_1618393796-929_08.05.22

На цьому наголосив мер Києва Віталій Кличко в інтерв'ю Радіо НВ, передає Укрінформ.

"Мета була і залишається: захопити серце України - столицю. Ми не повинні про це забувати. Питання в іншому: зможуть вони чи ні? Даю чітку відповідь: ніколи. Вони зараз змінили тактику: якщо їм проковтнути все цілком не вдалося, хочуть [тепер поступово це зробити], крок за кроком. Зараз [росіяни] перекинули багато сил на схід країни, де тривають запеклі бої. Але і це їм не вдається і, переконаний, що не вдасться, тому що такої мотивації, як у наших хлопців, ні у кого не може бути. Ми захищаємо наших дітей і наше майбутнє", - наголосив Кличко.

За його словами, українські військові працюють достатньо системно для того, щоб забезпечити те, щоб будь-яка наступна спроба, якщо така буде, не була в жодному разі реалізована.

"Якщо в когось бажання буде, зуби ми йому точно обламаємо", - додав він.

Як повідомлялося, Київський міський голова висловив сподівається, що 8-9 травня минуть спокійно, у звичайному режимі. Але виключати провокації з боку агресора не можна. На нарадах з військовими експертами було ухвалено рішення не змінювати комендантську годину (з 22:00 до 5:00).

Оценка материала:

5.00 / 1
«Зуби росіянам обламаємо»: Кличко переконаний, що ворог не зможе захопити Київ 5.00 5 1
Життя та Стиль / Столиця
08.05.2022 932
Еще материалы раздела «Столиця»