<
НОВИНИ ДНЯ: Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  "Погрілися, пора померзнути": синоптик прогнозує потужну негоду в Україні  Як F-16 вплинуть на перебіг війни в Україні: Євлаш пояснив  "Погрілися, пора померзнути": синоптикиня уточнила прогноз погоди в Україні на четвер  Синоптик назвала точну дату, коли в Україні очікуються заморозкивсі новини дня
11.05.2022 556

У Києві почалось планове відключення гарячої води

У Києві комунальники почали підготовку до опалювального сезону, з 10 травня проходять гідравлічні випробування тепломереж і поетапне призупинення гарячого водопостачання.

Про це заявив перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник, повідомляє КМДА.

Випробовувати мережі будуть поетапно у всіх районах столиці.

“Роботи вже розпочато на мережах від теплоджерел у Голосіївському, Святошинському, Шевченківському, Оболонському та Дарницькому районах. На випробовування та ремонт виявлених пошкоджень мереж потрібно орієнтовно два тижні для кожної ділянки. На цей час гаряче водопостачання буде призупинене”, – повідомив Поворозник.

Гідравлічні випробування необхідні для виявлення та своєчасного усунення “слабких” місць трубопроводів. Це важливий етап підготовки тепломереж до навантаження в опалювальний період.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Києві почалось планове відключення гарячої води 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
11.05.2022 556
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»