НОВОСТИ ДНЯ: Експерт розповіла, які види хліба найкорисніші: не зашкодять здоров'ю і фігурі  "Спека в Україні починає набирати обертів": синоптик Діденко попередила про зміну погоди  Готуємо ліниві вареники з вишнею або черешнею: особливо сподобається дітям  Єдиний спосіб змусити Путіна поступитись – розгромити його армію: військовий експерт обурений "м’якість" ЄС і НАТО  Короткочасні дощі та грози: якою буде погода 26 червня  Як працюватимуть школи в Україні у новому навчальному році: важливі умови  З’явився новий список Телеграм-каналів, які поширюють російську пропаганду: перевірте свої підпискивсе новости дня
Життя та Стиль
Суспільство
16.05.2022 987

Названо правильні пропорції хліба та цибулі для соковитих котлет: запам'ятайте їх!

Домогтися ідеального смаку котлет не завжди буває просто. Тут дуже важливими є дотримуватися правильних пропорції фаршу, хліба та цибулі.

Як насмажити найсмачніших котлет - читайте нижче в нашому матеріалі Styler.

Як розповідають експерти, аби насмажити вдосталь котлет для родини, буде достатньо 500 грамів фаршу.

На таку кількість нам знадобиться 200 грамів хліба і 90-100 грамів цибулі. Саме це й буде нашою "формулою котлет".

Хліб варто брати не свіжий, а черствий або навіть підсохлий

Вимочіть його попередньо в молоці або воді, і змішайте з м'ясною основою на ваш смак: свинина, курка, асорті тощо.

За рахунок цього компоненту в складі фаршу, котлети виходять ніжними, пишними і смачними. Однак не переборщіть з хлібом, інакше котлети вийдуть прісними.

Цибуля зробить фарш соковитим

Додайте в котлети 90-100 грамів цибулі, аби вони вийшли соковитими. Більше не треба, інакше смак буде занадто "цибулевим".

Додайте сіль, перець, гарненько відбийте і обсмажте з обох боків. Наші ідеальні котлети готові!

Оценка материала:

5.00 / 3
Названо правильні пропорції хліба та цибулі для соковитих котлет: запам'ятайте їх! 5.00 5 3
Життя та Стиль / Суспільство
16.05.2022 987
Еще материалы раздела «Суспільство»