<
НОВИНИ ДНЯ: МВФ оцінив кількість населення України та дав прогноз на найближчі роки  Актив для інвестицій та платіжний інструмент. Що таке криптовалюта  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єр  ПАРЄ ухвалила сенсаційні рішення про Путіна, РПЦ та російські НПЗ  Україна отримає перші снаряди від чеської ініціативи пізніше, ніж очікувалося: нові терміни  Сніг не лише в Карпатах. Синоптик дала прогноз на 19 квітня в Українівсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
18.05.2022 1247

У Кличка запевняють, що не будуть піднімати тарифи на транспорт

Столична міська влада не бачить перспектив підвищення тарифів на проїзд у міському транспорті.

Про це на телемарафоні UAразом сказав перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я завжди говорив, що будь-яке підвищення тарифу на будь-яку послугу складається з багатьох факторів, зокрема й з доходів тих, хто користується тією чи іншою послугою. На сьогодні я не бачу перспектив перегляду тарифів", – сказав Поворозник.

За його словами, наразі громадський транспорт є основним для пересування по місту, і тому міська влада буде дотувати його з місцевого бюджету, щоб не підвищувати тарифи.

Поворозник також зазначив, що, за прогнозами Міністерства економіки та Кабінету Міністрів, до кінця місяця проблема з паливом має зникнути.

"Ринок зреагував і реагує на дефіцит пального. Питання в тому, що у нас не впала купівельна спроможність людей, люди купують паливо, його просто потрібно доставити на АЗС", – зауважив Поворозник.

Як повідомляв Укрінформ, 16 травня Київ повернув оплату за проїзд у громадському транспорті. У Києві від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну проїзд у громадському транспорті був безкоштовним.

Оценка материала:

5.00 / 2
У Кличка запевняють, що не будуть піднімати тарифи на транспорт 5.00 5 2
Життя та Стиль / Столиця
18.05.2022 1247
Еще материалы раздела «Столиця»