НОВИНИ ДНЯ: Фінансовий гороскоп на квітень 2024 року  В Україні у четвер прогнозують потепління до +20°  Лукашенко зламав версію Путіна про "втечу" терористів до України  Загроза наступу РФ на Харків: місцевий депутат про сили РФ у Бєлгородській та Курській областях  Синоптики потішили прогнозом погоди в Україні: наскільки потепліє  У Повітряних силах розповіли, чому росіяни зменшили інтервали між атаками на Україну  Охорона Кримського мосту зменшилась, він втратив один периметр оборони – речник ВМС ЗСУвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
19.05.2022 5566

Смачна шинка зі свинячої рульки: готуємо просто, швидко і недорого

Шинку зі свинячої рульки можна сміливо назвати рецептом "ПДВ" - просто, дешево і смачно. Адже це м'ясо недороге, а в підсумку можна отримати смачну м'ясну холодну закуску.

screenshot_15_63_650x410_19.05.22

Як приготувати таку шинку, розповіла блогер Alina FooDee. Пише rbc.ua.

Інгредієнти:

  • Свиняча рулька (задня нога) - 1 шт.
  • Сіль - 1 ч. л. без гірки
  • Чорний перець - 0,5 ч. л.
  • Часник - 5 зубчиків

Покрокове приготування рульки

Добре помийте свинячу рульку, виріжте кістку. Відріжте м'ясо від шкіри, добре відбийте, посоліть, поперчіть, додайте часник.

Шкіру також присоліть і приперчіть. Для збереження рожевого кольору можна додати одну таблетку аскорбінової кислоти. Такий рожевий колір може вийти після просолу протягом 1 дня.

Викладіть м'ясо на шкіру і скрутіть рулет. Для фіксації можна зав'язати нитками. Добре обмотайте харчовою плівкою, зафіксуйте краї, щоб всередину не потрапила вода. Залиште маринуватися в холодильнику на один день.

Відваріть протягом чотирьох годин, не даючи воді закипіти, температура води повинна бути близько 80-90 градусів.

Готовій шинці дайте повністю охолонути. Можна її покласти під гніт, щоб надати форму прямокутника.

Оценка материала:

5.00 / 3
Смачна шинка зі свинячої рульки: готуємо просто, швидко і недорого 5.00 5 3
Життя та Стиль / Суспільство
19.05.2022 5566
Еще материалы раздела «Суспільство»