НОВИНИ ДНЯ: У порти Одеси незабаром повернуться великі контейнеровози та пороми, - ЗМІ  Прогноз погоди на 19 березня: де в Україні буде дощ і мокрий сніг  Частина "вагнерівців" виїхала з Білорусі. "Гаюн" назвав можливу причину  Хто з військовозобов'язаних може законно відмовитися від повістки – пояснення юристки  Вибух військового вертольота у Придністров’ї: експерт прогнозує повну втрату боєздатності сепаратистів  На заході сніг та ожеледиця, на решті територій дощитиме: погода на 19 березня  Брехня Трампа: політик розповів вигадану історію про "запис" свого дзвінка до Зеленськоговсі новини дня
Політика
Європа
20.05.2022 580

Така доля чекає на кожного лобіста путінського режиму в Європі - Подоляк про санкції проти ексканцлера Німеччини

Європейський парламент закликав ЄС запровадити санкції проти колишнього канцлера Німеччини Герхарда Шредера через його тісні зв'язки з Росією.

Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, коментуючи цю інформацію, попередив усіх, хто має ділові чи політичні відносини з країною-агресоркою Росією, про "безславний кінець", як це сталося із ексканцлером Німеччини Шредером.

Про це Подоляк написав на своїй сторінці у Twitter. Пише ТСН. 

"Європейські санкції та позбавлення особистих привілеїв — безславний кінець ексканцлера Німеччини Герхарда Шредера. В кінці завжди доводиться платити по рахунках. Зневага від власного народу та історії — така доля кожного лобіста путінського режиму в Європі", - написав радник ОП.

Нагадаємо, Європарламент підтримав ідею запровадити санкції проти колишнього голови німецького Федерального уряду Герхарда Шредера. Відомо про його тісні політичні стосунки з російським диктатором Путіним. "За" санкції проти Шредера проголосувала переважна більшість європарламентарів.

Оценка материала:

5.00 / 2
Така доля чекає на кожного лобіста путінського режиму в Європі - Подоляк про санкції проти ексканцлера Німеччини 5.00 5 2
Політика / Європа
20.05.2022 580
Еще материалы раздела «Європа»