<
НОВИНИ ДНЯ: ЗСУ після отримання допомоги від США можуть почати наступальні дії - військовий експерт  Залужний залишає Україну: все про нову посаду ексголовкома ЗСУ  Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять: роз'яснення МЗС  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозом  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецептвсі новини дня
Політика
Європа
20.05.2022 587

Така доля чекає на кожного лобіста путінського режиму в Європі - Подоляк про санкції проти ексканцлера Німеччини

Європейський парламент закликав ЄС запровадити санкції проти колишнього канцлера Німеччини Герхарда Шредера через його тісні зв'язки з Росією.

Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, коментуючи цю інформацію, попередив усіх, хто має ділові чи політичні відносини з країною-агресоркою Росією, про "безславний кінець", як це сталося із ексканцлером Німеччини Шредером.

Про це Подоляк написав на своїй сторінці у Twitter. Пише ТСН. 

"Європейські санкції та позбавлення особистих привілеїв — безславний кінець ексканцлера Німеччини Герхарда Шредера. В кінці завжди доводиться платити по рахунках. Зневага від власного народу та історії — така доля кожного лобіста путінського режиму в Європі", - написав радник ОП.

Нагадаємо, Європарламент підтримав ідею запровадити санкції проти колишнього голови німецького Федерального уряду Герхарда Шредера. Відомо про його тісні політичні стосунки з російським диктатором Путіним. "За" санкції проти Шредера проголосувала переважна більшість європарламентарів.

Оценка материала:

5.00 / 2
Така доля чекає на кожного лобіста путінського режиму в Європі - Подоляк про санкції проти ексканцлера Німеччини 5.00 5 2
Політика / Європа
20.05.2022 587
Еще материалы раздела «Європа»