<
НОВИНИ ДНЯ: Парад в Москві 9 травня: політолог розібрав поведінку Путіна  Росіяни посилюють відлов інформаторів ЗСУ в Криму, але це не дасть результату, - ЦНС  Перед вихідними в Україні стане трохи тепліше: прогноз на 10 травня  Де будуть заморозки і чи чекати швидкого повернення тепла в Україну: синоптикиня дала прогноз  Відмова від повістки та неявка до ТЦК. Рада підняла штрафи для ухилянтів: головне  Особливого тепла не варто чекати: синоптик розповіла, що буде з погодою в Україні  В Україні 10 травня переважно без опадів, уночі ймовірні заморозкивсі новини дня
Політика
Україна
20.05.2022 718

Залужний: нам вдалося змусити РФ відмовитися від головної мети - захоплення Києва

Перший місяць війни Росії проти України став переломним. Українським військовим вдалося змусити окупантів відмовитися від головної мети-захоплення Києва.

Про це заявив головнокомандувач збройними силами України Валерій Залужний, повідомляє РБК-Україна з посиланням на повідомлення Генштабу ЗСУ в Facebook.

"Ми ясно розуміли, що саме перший місяць буде переломним. Нам вдалося відібрати у противника стратегічну ініціативу, завдати критичні втрати, змусити відмовитися від головної мети-захоплення міста Києва", - заявив він.

Залужний підкреслив, що на сьогодні ЗСУ не тільки ведуть оборону, а й провели ряд успішних контрнаступних дій.

"Вдалося розблокувати Харків і Миколаїв, ведуться бої на Херсонському напрямку", - додав він.

Оценка материала:

5.00 / 1
Залужний: нам вдалося змусити РФ відмовитися від головної мети - захоплення Києва 5.00 5 1
Політика / Україна
20.05.2022 718
Еще материалы раздела «Україна»