<
НОВИНИ ДНЯ: Чи зможуть далекобійні ATACMS повністю знищити Кримський міст: відповідь експерта  Тепло, хмарність та подекуди грози: прогноз погоди на 29 квітня  Мобілізація, сесія НМТ, правила для водіїв та свята: на які зміни чекати у травні  Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 29 квітня – 5 травня  Що зірки нам пророкують: гороскоп на 29 квітня-5 травня 2024 року  Дощі та грози, але не всюди. Синоптики розповіли про погоду на 29 квітня  В Україні заблокували понад 2500 сайтів онлайн-казино, - Офіс генпрокуроравсі новини дня
Політика
Україна
21.05.2022 715

Росіяни мінують території на маршрутах просування ЗСУ

Російські військові намагаються стримати наступ українських захисників на Слобожанському та Таврійському напрямках. Окупанти мінують маршрути просування ЗСУ.

gettyimages_476095549_76_650x410_21.05.22

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Генеральний штаб ЗСУ,

Зазначається, що окупанти проводять інженерні роботи для обладнання другої лінії оборони. Також ворожі сили замінували міст через річку Інгулець в районі Давидового Броду у Херсонській області.

Крім того, для зупинення контрнаступу окупанти обстрілюють території та населені пункти біля Харкова.

"На Слобожанському напрямку агресор здійснив артилерійські обстріли позицій наших військ на північ від міста Харкова. Завдав авіаційних ударів та провів дистанційне мінування на маршрутах можливого висування підрозділів Сил оборони", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, російські війська сьогодні завдали ракетного удару по Будинку культури в Лозовій Харківської області. В результаті атаки постраждали семеро осіб, серед них дитина.

Оценка материала:

5.00 / 2
Росіяни мінують території на маршрутах просування ЗСУ 5.00 5 2
Політика / Україна
21.05.2022 715
Еще материалы раздела «Україна»