<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Росія має конкретний план, як зірвати Саміт миру: Зеленський зробив заяву  Як правильно обирати банк для розміщення депозиту: на що звернути увагу  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Росія готується до чотирирічної стагнації у сфері СПГ через західні санкції, - Reuters  Мобілізація по-новому: як та кого покарають, якщо не з'явився до ТЦК протягом 60 днів  Хто з українців зможе отримати паспорт за кордоном: перелік категорій чоловіківвсі новини дня
Політика
Світ
21.05.2022 663

Росія продовжує дестабілізувати Придністров'я. Поширює фейки про мінування

Російські спецслужби продовжують спроби дестабілізувати ситуацію в невизнаному Придністров'ї. Серед жителів поширюються фейки про мінування у великих містах регіону.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на зведення Генштабу Збройних сил України.

"На Бессарабському напрямку російські спецслужби вживають заходів щодо дестабілізації ситуації в регіоні", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що знову поширюється інформація про мінування об'єктів соціальної інфраструктури у великих містах Придністров'я - Тирасполі, Бендерах, Дубоссарах і Рибниці.

Нагадаємо, у квітні в Придністров'ї сталася серія провокацій. Так, 27 квітня повідомлялося про стрілянину біля військових складів у селі Колбасна, яке знаходиться поруч з українським кордоном.

Зазначимо, з 14 травня збройні формування Придністров'я переведені на посилений режим.

Оценка материала:

5.00 / 2
Росія продовжує дестабілізувати Придністров'я. Поширює фейки про мінування 5.00 5 2
Політика / Світ
21.05.2022 663
Еще материалы раздела «Світ»