НОВИНИ ДНЯ: Прогноз погоди на 19 березня: де в Україні буде дощ і мокрий сніг  Частина "вагнерівців" виїхала з Білорусі. "Гаюн" назвав можливу причину  Хто з військовозобов'язаних може законно відмовитися від повістки – пояснення юристки  Вибух військового вертольота у Придністров’ї: експерт прогнозує повну втрату боєздатності сепаратистів  На заході сніг та ожеледиця, на решті територій дощитиме: погода на 19 березня  Брехня Трампа: політик розповів вигадану історію про "запис" свого дзвінка до Зеленського  Британія радить Україні зосередитися на ударах по Криму та відкласти контрнаступ - Sunday Timesвсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
22.05.2022 3100

У центрі Києва виставили розбиту техніку рашистів: відео і фото металобрухту "другої непереможної" армії

У Києві на Михайлівській площі відкрили виставку спаленої українськими захисниками військової техніки російських окупантів, що перетворилася на купу металобрухту.

Про це йдеться в сюжеті Військового Телебачення України на каналі в YouTube. Пише rbc.ua.

Жителі та гості столиці можуть оглянути залишки бойової техніки "другої непереможної армії" світу, яка продовжує поставляти танки, РСЗВ, ЗРК та іншу зброю нашим військовим в якості трофеїв, а також поповнювати сучасні експонати українських музеїв.

Зараз біля пам'ятника княгині Ользі, апостолам Андрію, Кирилу і Мефодію на Михайлівській встановили для загального огляду такі експонати - "гордість" зс рф як:

  • танк Т-72 Б-3,
  • БМД-2,
  • вежа від БМД-4,
  • частина позашляховика "Тигр",
  • машина РЕБ (радіоелектронної боротьби).

Зазначається, що цей російський комплекс РЕБ був узятий з аеродрому в Гостомелі - він стояв в 50 метрах від нашого знаменитого літака-гіганта Ан-225 ("Мрія"), що був знищений загарбниками прямо в ангарі в перший день повномасштабного вторгнення.

Старший співробітник Національного військово-історичний музей України Дмитро Махтаров наголошує, що військові ЗСУ за 8 років змогли "натренуватися безпосередньо в бойових умовах для знищення будь-якого прийшов на нашу землю ворога". Зараз наші бійці здатні знищувати техніку противника наче папір.

Розбиту ворожу техніку розвантажували в центрі Києва під звуки сирен повітряної тривоги. Війна триває.

Оценка материала:

5.00 / 2
У центрі Києва виставили розбиту техніку рашистів: відео і фото металобрухту "другої непереможної" армії 5.00 5 2
Життя та Стиль / Столиця
22.05.2022 3100
Еще материалы раздела «Столиця»