НОВИНИ ДНЯ: В Києві очікуються сильні пориви вітру: містянам дали важливі поради  Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхивсі новини дня
Політика
Україна
24.05.2022 570

Зеленський - про зустріч із путіним: Без посередників і лише з питання припинення війни

Президент Володимир Зеленський заявив, що зустріч щодо припинення війни буде лише безпосередньо з путіним, оскільки всі рішення в росії приймає тільки він.

Про це глава Української держави заявив під час онлайн-спілкування в Українському домі у Давосі у форматі «запитання – відповіді», повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Без нього (путіна – ред.) ніякі рішення не приймаються. І ми повинні з вами це чітко усвідомлювати… І якщо ми говоримо про конкретне рішення щодо припинення війни, то без нього це рішення не буде, не обійдеться без зустрічі з президентом російської федерації. А після того, що вони наробили, ви розумієте, великих бажань щодо цих зустрічей точно немає, і великих бажань зустрічатись із посередниками, їх немає і не має бути, і не буде. Тому я в принципі не сприймаю будь-яку зустріч з будь-ким із російської федерації, окрім президента російської федерації. І лише в тому випадку, якщо питання на столі буде одне – припинення війни. Все. Про інше нема про що говорити», - сказав Зеленський.

24 лютого російська федерація розпочала новий етап війни проти України - повномасштабне вторгнення. Загарбники обстрілюють і бомбардують міста й села України, катують і вбивають мирне населення. США, ЄС та інші країни ввели та продовжують запроваджувати санкції проти росії.

Оценка материала:

5.00 / 1
Зеленський - про зустріч із путіним: Без посередників і лише з питання припинення війни 5.00 5 1
Політика / Україна
24.05.2022 570
Еще материалы раздела «Україна»