НОВИНИ ДНЯ: Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі всі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
26.05.2022 5786

20 дощових днів. У червні прогнозують хмарну погоду з опадами та грозою

У червні погода більше нагадуватиме весняну.

Дощі та грози будуть типовою погодою наступаючого літа, як мінімум, у його перший місяць. Пише НВ. 

У всіх областях України прогнозують дощовий червень, у багатьох регіонах кількість днів з опадами перевищує дні із сонячною погодою. Крім того, в періоди дощів температура може відчутно знижуватися, часом більше нагадуючи весняну, ніж літню.

Київ

У столиці літо розпочнеться з хмарної погоди, вже у перший тиждень очікують грози та зливи. Серйозне зниження температури прогнозують з 10 по 17 червня: до +16 °C вдень та +11 °C у нічний час.

Львів

У Львові набагато прохолодніше, ніж у столиці, від травневих показників червень не надто відрізнятиметься. По-літньому тепліти почне ближче до кінця місяця. Мінімальна температура повітря в червні +13 °C вдень та +7 °C вночі.

Одеса

В Одесі буде найменша кількість опадів порівняно з іншими регіонами. Особливо дощитиме у другий і останній тиждень червня. З 6 до 9 червня прогнозують щоденні дощі з грозами.

Харків

У Харкові, як мінімум, двадцять днів червня будуть дощовими, але температура підніметься до +31 °C. Незважаючи на опади, більшість днів сонячні, хоч і відчутні похолодання, до +16 °C.

Оценка материала:

5.00 / 2
20 дощових днів. У червні прогнозують хмарну погоду з опадами та грозою 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
26.05.2022 5786
Еще материалы раздела «Суспільство»