<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозкивсі новини дня
Життя та Стиль
Спорт
03.06.2022 417

Від початку повномасштабного вторгнення РФ українські спортсмени вибороли 619 медалей

Поки мужні захисники України протистоять збройній агресії Росії, українські спортсмени ведуть боротьбу на своєму фронті.

Від початку повномасштабної війни, яку Російська Федерація 24 лютого розв'язала проти України, наші спортсмени зуміли виграти на міжнародних турнірах аж 619 нагород. Пише ТСН. 

Про це повідомив міністр молоді та спорту України Вадим Гутцайт у себе в Facebook.

"100 днів. 619 медалей. Всією країною мужньо тримаємо стрій і виборюємо Перемогу на всіх фронтах.

Від початку повномасштабного вторгнення Росії до України українські спортсмени та спортсменки вибороли на офіційних міжнародних змаганнях з олімпійських, неолімпійських видів спорту і видів спорту осіб з інвалідністю - 619 нагород:

  • 296 золотих,
  • 176 срібних,
  • 147 бронзових.

Дякую спортсменам за перемоги на спортивному фронті. Дякую всім захисникам України, які щодня роблять можливими ці та всі майбутні наші перемоги. Пишаємося вами і вболіваємо за Україну!" - написав міністр.

Раніше Гутцайт назвав кількість спортсменів, які захищають Україну від російських окупантів.

Оценка материала:

5.00 / 1
Від початку повномасштабного вторгнення РФ українські спортсмени вибороли 619 медалей 5.00 5 1
Життя та Стиль / Спорт
03.06.2022 417
Еще материалы раздела «Спорт»