<
НОВИНИ ДНЯ: Синоптики розповіли про погоду на вихідні в Україні  Де дешевше жити: Держстат опублікував рейтинг українських регіонів  Освіта мрії. Як школярам з України вступити до Гарварду і що для цього потрібно  Чи довіряють українці офіційним повідомленням про війну: дані опитування  На вихідних в Україні дощитиме, на сході вдень до +22°  Коли у школах Києва продзвенить останній дзвоник: названа дата  Україна може почати отримувати кредитні кошти від США вже у другій половині 2024 рокувсі новини дня
Політика
Світ
05.06.2022 1020

Стало відомо, на який вид раку хворіє Путін

Про те, що кремлівський диктатор має рак, відомо вже давно. З'явилися нові подробиці про онкологічне захворювання президента РФ.

У телеграм-каналі "Реальний Київ" опублікували інформацію, яку озвучив ізраїльський журналіст Марк Котлярський. Повідомляється, що він дізнався про подробиці стану кремлівського лідера від знайомих у медичних колах Москви. Пише ТСН. 

За його словами, у путіна діагностовано рак підшлункової залози, його готують до термінової операції.

Журналіст запевняє, що для операції готується і закритий для приймання інших пацієнтів один із корпусів центру онкології ім. Блохіна, зараз на пацієнта № 1 чекають на передопераційне обстеження (пункцію черевної порожнини).

"Хвороба прогресує настільки, що операція якщо і подовжить життя, то ненадовго. На думку джерел, йдеться максимум про 3-4 місяці", — каже Котлярський.

Раніше вже повідомлялося, що одна операція Путіну вже була проведена і минула вона досить успішно.

Оценка материала:

5.00 / 3
Стало відомо, на який вид раку хворіє Путін 5.00 5 3
Політика / Світ
05.06.2022 1020
Еще материалы раздела «Світ»