<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Політика
Україна
06.06.2022 747

Командував "армією ДНР". Ще один російський генерал загинув в Україні, - Братчук

Українські військові ліквідували чергового російського генерала. За попередніми даними, це Роман Кутузов.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram спікера Одеської обласної військової адміністрації Сергія Братчука.

"Попередньо стало відомо, що сьогодні в Україні загинув так званий командир армійського корпусу "ДНР", генерал-майор Кутузов Р. В.", - зазначив він.

Як пишуть проросійські пабліки, генерала ліквідували в районі Лисичанська Луганської області.

Хто такий Роман Кутузов

Як правило, інформації про російських командирів у відкритих джерелах небагато. Роман Кутузова був виконуючим обов'язки командира 5-ї загальновійськової армії, яка дислокувалася в Уссурійську.

Нагадаємо, у березні українські війська ліквідували російського генерала Андрія Суховецького, який був заступником командувача 41-ї загальновійськової армії.

До цього повідомлялося про ліквідацію командувача 29-ї армії Східного військового округу генерала Андрія Колеснікова.

Оценка материала:

5.00 / 2
Командував "армією ДНР". Ще один російський генерал загинув в Україні, - Братчук 5.00 5 2
Політика / Україна
06.06.2022 747
Еще материалы раздела «Україна»