<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
07.06.2022 3555

Синоптики оголосили про небезпеку через антициклон Burkhart: що буде з погодою

Погода в Україні найближчими днями буде під дією антициклону. А це означає, що здебільшого буде сухо й жарко, через що підвищується ризик пожеж у багатьох регіонах.

Що буде з погодою в країні далі - пише rbc.ua.

"6-8 червня в Тернопільській, Одеській, Дніпропетровській, Запорізькій, 8 червня і у Львівській, Рівненській, Сумській, Миколаївській та Донецькій областях переважатиме надзвичайний рівень пожежної небезпеки", - повідомили в Українському гідрометцентрі.

Прогноз на 7 червня

Як пише Наталка Діденко, "свіжий новий літній тиждень розпочинається в Україні під протекцією антициклону на ім'я Burkhart".

Тому 7-го червня, практично повсюди очікується суха переважно сонячна погода із високим атмосферним тиском. Хіба що на крайньому заході України місцями пройдуть локальні дощі з грозами.

Температура протягом вівторка в Україні +24+28 градусів.

Яка погода буде завтра в Києві

За словами Діденко, у Києві 7-го червня погода очікується сухою та теплою. Впродовж дня максимальна температура повітря досягне +25+27 градусів.

Що буде далі з погодою

8 червня, за даними гідрометцентру, сухо, сонячно (невеликі опади ймовірні на Закарпатті, у Львівській та Івано-Франківській області). Температура +23+28.

У четвер 9-10 червня можливі грози на заході, та півдні. На інших територіях сухо, сонячно, температура +23+30 градусів.

Оценка материала:

5.00 / 2
Синоптики оголосили про небезпеку через антициклон Burkhart: що буде з погодою 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
07.06.2022 3555
Еще материалы раздела «Суспільство»