<
НОВИНИ ДНЯ: Синоптики розповіли про погоду на вихідні в Україні  Де дешевше жити: Держстат опублікував рейтинг українських регіонів  Освіта мрії. Як школярам з України вступити до Гарварду і що для цього потрібно  Чи довіряють українці офіційним повідомленням про війну: дані опитування  На вихідних в Україні дощитиме, на сході вдень до +22°  Коли у школах Києва продзвенить останній дзвоник: названа дата  Україна може почати отримувати кредитні кошти від США вже у другій половині 2024 рокувсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
09.06.2022 188375

В Україну йдуть зливи, грози та град: синоптик розказав, де та коли погіршиться погода

Зміна погоди буде в окремих областях України.

В Україні найближчими днями очікується тепла та в більшості областей суха погода, проте місцями все ж спостерігатиметься короткочасне погіршення погоди. Зокрема, очікуються дощі, грози, зливи, град та сильний вітер.

Про це розказав синоптик Ігор Кібальчич, передає meteoprog.

Так, за його словами, 9 червня атмосферний тиск почне повільно знижуватися, але все ще залишиться трохи вищим за норму. На Одещині, а також на крайньому заході пройдуть дощі з грозами, переважно вдень. Вітер очікується переважно південно-східний, 5 – 10 м/с, у Криму та Приазов'ї вдень окремі пориви, 15-20 м/с.

У п'ятницю, 10 червня, синоптичні процеси над Україною суттєво не зміняться, каже синоптик. За його прогнозом, під впливом поля підвищеного тиску опадів не передбачається.

"Виняток становитимуть південні та західні області, де слабко виражені атмосферні фронти стануть причиною короткочасних грозових дощів. Місцями зливи будуть супроводжуватися шквалистим посиленням вітру та градом", - попередив синоптик.

Нагадаємо, у найближчий тиждень погода порадує українців теплом. Практично по всій країні очікується комфортна температура +24°...+28°, буде не холодно і не спекотно.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Україну йдуть зливи, грози та град: синоптик розказав, де та коли погіршиться погода 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
09.06.2022 188375
Еще материалы раздела «Суспільство»