<
НОВИНИ ДНЯ: Байден заявив, що візьме участь у дебатах з Трампом  На близькій до Землі планеті може існувати життя - сенсаційне відкриття вчених  Синоптик обіцяє потепління в Україні: темперпатура підскочить ще на 5 градусів  Українців чекає більше сонця: якою буде погода з понеділка, 29 квітня  В Україні 28 квітня подекуди дощитиме, вдень до +25°  В Україні температура повітря підніметься до +25: де та коли буде найтепліше  В Україні буде тепло, але в окремих регіонах - дощі: прогноз погоди на 28 квітнявсі новини дня
Політика
Україна
10.06.2022 613

У зоні ООС захисники відбили сім ворожих атак і знищили десять танків

Військовослужбовці зі складу Об’єднаних сил протягом доби відбили сім атак і знищили значну кількість ворожої техніки, у тому числі десять танків.

630_360_1654616629-914_10.06.22

Про це у Фейсбуку повідомляє Угруповання Об’єднаних сил, передає Укрінформ.

«Уздовж усієї смуги оборони ворог застосовує по позиціях наших військ бойову авіацію, реактивні системи залпового вогню, ствольну артилерію великих калібрів, танки, міномети різних систем. Окупанти продовжують завдавати ракетно-бомбових ударів по цивільних об’єктах інфраструктури, мирних житлових кварталах», - ідеться в повідомленні.

Протягом дня українські захисники і захисниці зі складу Об’єднаних сил відбили сім атак ворога, на двох локаціях ще тривають бої.

Як зазначається, за добу, що минає, військовослужбовці Об’єднаних сил знищили: десять танків, сім артилерійських систем, чотири бойові броньовані машини, три спеціальні броньовані автомобілі, чотири одиниці автомобільної техніки, а також склад з боєприпасами.

Окрім того, підрозділи протиповітряної оборони в небі українського Донбасу збили п’ять безпілотних літальних апаратів типу «Орлан-10».

Також повідомляється, що в Донецькій та Луганській областях російські загарбники обстріляли більш як 20 населених пунктів, зруйнували і пошкодили понад 60 цивільних об’єктів: 49 житлових будинків, профілакторій, кілька виробничих підприємств, фермерське господарство та залізничну станцію. Внаслідок цих обстрілів загинули дві цивільні особи.

Як повідомлялося, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" ЗСУ сьогодні знищили понад 30 російських загарбників і ворожий склад боєприпасів.

Оценка материала:

5.00 / 1
У зоні ООС захисники відбили сім ворожих атак і знищили десять танків 5.00 5 1
Політика / Україна
10.06.2022 613
Еще материалы раздела «Україна»