<
НОВИНИ ДНЯ: Квітень у Києві став одним з найтепліших за останні 144 роки  Коли пекти паску та фарбувати яйця на Великдень 2024  Цінніше, ніж ATACMS: аналітик назвав ключове озброєння з пакету допомоги США  Скільки українців позитивно ставляться до росіян попри війну: статистика вражає  У квітні в столиці зафіксували 13 температурних рекордів  Як треба поводитися в суботу перед Великоднем та що святити в храмах: митрополит пояснив  Скільки треба "протриматись" фронту до надходження військової техніки – пояснення експертавсі новини дня
Політика
Україна
12.06.2022 421

Якби Україна почала отримувати важку зброю у січні, ситуація могла би бути іншою – Подоляк

Радник керівника ОП зазначив, що Україна готувалася до війни з минулого року: інформацію про майбутнє вторгнення давали не лише західні розвідки, а й українська.

f7df7c303dfbb8ce912dca7e613e978b_12.06.22

Якби Україна почала отримувати важку зброю у січні, ситуація могла би бути іншою.

Таку думку радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк висловив у Twitter. Пише ТСН. 

"Якщо Україна "не готувалася" до війни, чому перші російські удари прийшлися на макети, всі боєприпаси були роззосереджені, а січень і лютий проходили в навчаннях?" – зазначив він.

Подоляк додав, що Україна готувалася до війни з минулого року: інформацію про майбутнє вторгнення давали не лише західні розвідки, а й українська.

"Тільки якщо хтось давав нам три дні, українська розвідка казала: вистоїмо. А от що зробили інші країни, знаючи про плани Москви вчинити геноцид, щоб її зупинити, - запитання. Якби ми почали отримувати важку зброю в січні, ситуація могла би бути іншою", - наголосив радник керівника ОП.

Оценка материала:

5.00 / 2
Якби Україна почала отримувати важку зброю у січні, ситуація могла би бути іншою – Подоляк 5.00 5 2
Політика / Україна
12.06.2022 421
Еще материалы раздела «Україна»