<
НОВИНИ ДНЯ: В частині України втримається справжнє травневе тепло: прогноз погоди на 3 травня  Проблема хрущівок в Україні. Які варіанти рішення розглядають у парламенті  "Пасха" чи "Великдень", "куліч" чи "паска": як говорити правильно  Новий закон про мобілізацію: для українців можуть змінитися правила перетину кордону  В Україну насуваються заморозки у Великодні дні  "Кулічів у нас точно не було". Інтерв'ю з етнологом про Великодні заборони, традиції і Паску Мертвих  Споживчі кредити. Що потрібно знати перед оформленням позикивсі новини дня
Бізнес
Економіка
13.06.2022 516

На Одещині розпочалися жнива

В Одеській області агровиробники розпочали збір озимого ячменю.

Як передає Укрінформ, про це пресслужба Одеської обласної військової адміністрації повідомляє у Фейсбуці.

“На Одещині стартували жнива-2022. Першими в Україні, у жнивні літні поля, вийшли агровиробники Одеської області. В Ізмаїльському районі стартував збір озимого ячменю”, - ідеться в повідомленні.

Загалом, до збирання у цьому році в Одеській області підлягає 1 млн 61 тис. гектарів озимих зернових. Зокрема, 551 тис. га озимої пшениці, 244 тис. га озимого ячменю, 50 тис. га ярого ячменю та 190 тис. га ріпаку.

Як повідомляв Укрінформ, станом на 2 червня сівба ярих зернових та зернобобових культур в Україні завершена на 80,6% від показників минулого року.

Оценка материала:

5.00 / 2
На Одещині розпочалися жнива 5.00 5 2
Бізнес / Економіка
13.06.2022 516
Еще материалы раздела «Економіка»