<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозкивсі новини дня
Прес-релізи
Авторинок
15.06.2022 495

Найкращі сумки для інструментів в машину

Значну частину автомобільного багажника зазвичай займають інструменти, домкрат, буксирувальний трос та різного роду розхідники. Окрім того, в машині обов’язково має бути вогнегасник та аптечка. Досить часто сучасні водії також возять із собою набір необхідної автомобільної хімії. Увесь цей арсенал, звичайно, потребує компактного та зручного зберігання. Забезпечити його допоможе спеціальна сумка для авто.

Аксессуар позбавляє водія довгих пошуків необхідного інструменту, допомагає підтримувати чистоту та порядок в багажнику. Ознайомитися із асортиментом сучасних автосумок та обрати найбільш вдалий варіант допоможе наш рейтинг.

Рейтинг автосумок для інструментів

Отже, автосумки для інструментів на сучасному ринку представлені вітчизняними та західними брендами Beltex, AVTM, Elegant, Vitol, Baltex, Штурмовик тощо. Під час вибору сумки в багажник слід виходити з інтенсивності її використання, кількості предметів, які будуть зберігатися, їх ваги та габаритів.

Найбільш популярними моделями на сьогодні є:

- Стандартна сумка техдопомоги. Більшість таких сумок для інструментів має одне відділення, яке дозволяє вмістити аптечку, невеликий вогнегасник, трос, гайковий ключ, знак та рукавички. Такий органайзер інструментів в авто закривається на застібку-блискавку, що надає можливість швидкого та зручного доступу до вмісту. Сумки компактні, виготовлені із міцних та довговічних матеріалів, доступні за ціною.

- Універсальна сумка для інструментів. Така сумка більша за габаритами від попереднього варіанту, а також має два відділення. Це дозволяє не лише перевозити більшу кількість інструментів, а й дає змогу розділити їх. Аксесуар виготовляється із брезенту, тому він не боїться забруднень різного типу, в тому числі і мастильних матеріалів. Сумка для авто має відкидну кришку і закривається на блискавку з трьох боків. Жорсткі стінки боксу добре тримають форму. На текстильній поверхні багажника аксесуар фіксується за допомогою липучок.

- Органайзер в багажник авто. Автомобільна сумка для інструментів цього типу зазвичай має два великих відділення, які мають перегородки, що знімаються. У боксі зручно зберігати великі предмети, пляшки з напоями, ємності із мастилом, автокосметикою, незамерзайкою тощо. По навколишньому периметру сумки виробник розмістив кармани для дрібних речей. Якщо у певний час в органайзері не буде потреби, його можна скласти або ж розкласти лише наполовину.

- Великі сумки-органайзери. Такі аксесуари дозволяють урегулювати розміщення у багажнику великої кількості інструментів та засобів догляду за автомобілем. Також в них можна зберігати компресори, скребки, губки та чимало інших необхідних речей.

- Сумка для домкрата. Вибір сумки для авто залежить від типу домкрату. Це може бути модель під агрегат підкатного чи бутилочного типу. Окрім домкрату у такій переносці можна транспортувати й інші інструменти. Вона допомагає не лише у зберіганні пристрою, а й у його користуванні.

- Саквояжі. Цей варіант сумки для інструментів зазвичай обирають водії, яким потрібен порядок не лише в багажнику, а і в самій сумці. Аксесуар нагадує скриню. Він має жорсткі стінки, передня та задня з’єднуються за допомогою застібки-блискавки. У продажу є моделі, які розкладаються повністю, або ж у них відвертається передня стінка. Бокс фіксується у багажнику за допомогою липучок. Зберігати у ньому можна будь що – від інструментів до хімії.

Обираючи сумку для інструментів в машину обов’язково слід визначитись із розмірами багажника. Можливо, варто порадитись із власниками таких аксесуарів або консультантами у магазині Shopforcars. У цьому питанні зрозуміло - аксесуар значно економить місце в автомобілі та час його власника.

Оценка материала:

5.00 / 2
Найкращі сумки для інструментів в машину 5.00 5 2
Прес-релізи / Авторинок
15.06.2022 495
Еще материалы раздела «Авторинок»
  • Особливості та характеристики Lexus UX Особливості та характеристики Lexus UX

    У світі автомобільної індустрії, компанія Lexus відома завдяки бездоганним поєднанням якості, комфорту та передових технологій. В рамках своєї стійкої репутації, компанія продовжує вражати світ автомобільними новинками. Серед них варто особливу увагу звернути на Lexus UX, який втілює в собі всі елементи, що зробили бренд Lexus таким популярним та впізнаваним. Розгляньмо деякі особливості та характеристики вражаючого електричного автомобіля.

    Авторинок 09.04.2024 359
  • Toyota Camry Elegance проти Elegance+: що краще? Toyota Camry Elegance проти Elegance+: що краще?

    Вивчіть ключові відмінності між Toyota Camry Elegance та Elegance+. Наш огляд допоможе зрозуміти, яка модель краще відповідає вашим потребам у комфорті, економічності та технологіях.

    Авторинок 13.03.2024 299
  • Особенности обслуживания электромотоциклов Особенности обслуживания электромотоциклов

    Обслуживание электромотоциклов необходимо для сохранения их надежной и безопасной работы. Регулярные проверки и обслуживание помогают выявлять и устранять потенциальные проблемы до их возникновения, что повышает безопасность водителя и окружающих на дороге.

    Авторинок 09.03.2024 280
  • Переваги та недоліки автоматичної коробки передач Переваги та недоліки автоматичної коробки передач

    Згідно зі статистикою, у країнах Європи близько 90% машин оснащені АКПП. Автошкола Таурус зосереджується на практичних аспектах водіння, допомагаючи студентам здобути навички для успішного керування автомобілем як з механічною, так і з автоматичною коробкою передач. Зв’язатись з автошколою на осокорках https://taurus-school.kiev.ua/uk/osokorki можна за номером телефону +38 (067) 388-05-14. Філії школи розташовані в різних районах столиці, що дає змогу вибрати найбільш комфортний логістично варіант.

    Авторинок 01.02.2024 264
  • Як перевіряти штрафи за порушення ПДР і вчасно їх сплачувати: короткий лікнеп Як перевіряти штрафи за порушення ПДР і вчасно їх сплачувати: короткий лікнеп

    Понад чотири роки в Україні працює автоматична система фото- і відеофіксації порушень ПДР. Відстежувати наявність штрафів і сплачувати їх можна за допомогою смартфону. Де саме перевіряти інформацію про винесені постанови та як швидко переказувати кошти — розповідаємо далі в статті.

    Авторинок 29.01.2024 370