<
НОВИНИ ДНЯ: Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозом  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецепт  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюанс  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отриманнявсі новини дня
Політика
Україна
23.06.2022 673

"Свою Курську дугу і битву за Африку ми виграли": Арестович про роль України в оборонній стратегії НАТО

Радник голови Офісу президента підбив підсумки останніх двох тижнів.

Кажучи про те, що Україна вже є частиною оборонної стратегії НАТО, радник голови Офісу президента Олексій Арестович порівняв досягнення України із перемогами у Другій світовій війні. Пише ТСН. 

Про це йшлося під час розмови Арестовича із російським правозахисником Марком Фейгіним.

"Титанічні речі відбуваються у зовнішній політиці зараз. Якщо міряти мірками Другої світової війни, то ми виграли Курську дугу і, в певному сенсі, битву за Африку, якщо брати Західний фронт. Це дуже добрі новини. Великі речі сталися за ці два тижні", - зазначив Арестович.

Нагадаємо, раніше Столтенберг наголосив, що на саміті НАТО збільшить підтримку України та інших партнерів, яким загрожує Росія.

Оценка материала:

5.00 / 1
"Свою Курську дугу і битву за Африку ми виграли": Арестович про роль України в оборонній стратегії НАТО 5.00 5 1
Політика / Україна
23.06.2022 673
Еще материалы раздела «Україна»