<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні від 1 травня набувають чинності важливі зміни до ПДР: що треба знати водіям  Місцями з дощами, проте дуже тепло: прогноз погоди на 29 квітня  Лубінець жорстко розкритикував федерацію Червоного Хреста, за захист інтересів Росії  В ISW пояснили, що допоможе Силам оборони звільнити всі окуповані РФ території  Скільки систем Patriot потрібно Україні для захисту: Зеленський назвав цифру   Початок наступного тижня в Україні буде теплим - удень до +25°  Байден заявив, що візьме участь у дебатах з Трампомвсі новини дня
Політика
Україна
23.06.2022 676

Власники російського букмекера 1xBET та «сірий кардинал» КРАЇЛ Борис Баум потрапили на «Миротворець»

Троє росіян (кінцеві бенефіціари російського 1XBet), які зараз проживають на Кіпрі, і Борис Баум, який в умовах війни допоміг їм отримати ліцензію на діяльність в Україні, потрапили на «Миротворець». Раніше вони стали фігурантами скандалу із видачею 1XBet ліцензії в Україні.

Кінцеві власники букмекерської корпорації з російським корінням 1XBet Роман Семіохін, Сергій Каршков та Дмитро Казорін, а також Борис Баум з української Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей (КРАЇЛ) потрапили до реєстру сайту «Миротворець». Пише prm.ua.

Про свідчать дані самого сайта.

Bez-imeni-3_23.06.22_1_1

2-1_23.06.22_2_2

3_23.06.22_3_3

4_23.06.22_4_4

Бенефіціарів 1XBet звинуватили у фінансуванні російської військової агресії та тероризму, а Баума – у свідомій участі у дестабілізації фінансово-економічної ситуації в Україні. Крім того, всіх чотирьох звинуватили відмивання злочинних грошей.

Згідно з розслідуванням волонтерської ініціативи InformNapalm, 1XBet, незважаючи на своє походження, легалізувалася в Україні, в розпал російсько-української війни вже після 24 лютого.

InformNapalm звинуватив у лобіюванні 1XBet Бориса Баума, – першого заступника голови консультаційно-експертної ради Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей (КРАЇЛ), якого розслідувачі називають сірим кардиналом азартних ігор в Україні.

Розслідувачі також встановили зв'язок Баума з великим російським політиком та бізнесменом – заступником голови Держдуми РФ та спецпредставником Володимира Путіна Олександром Бабаковим.

Оценка материала:

5.00 / 2
Власники російського букмекера 1xBET та «сірий кардинал» КРАЇЛ Борис Баум потрапили на «Миротворець» 5.00 5 2
Політика / Україна
23.06.2022 676
Еще материалы раздела «Україна»