<
НОВИНИ ДНЯ: Бутерброди з оселедцем і буряком на чорному хлібі: рецепт ефектної закуски  Свята в травні: чи будуть в Україні додаткові вихідні  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Жителі яких країн готові воювати за свою країну і які у рейтингу українці — опитування  Рецепт рибного супу з лососем  Синоптик назвала точну дату, коли до України повернеться 20-градусне тепло  Інфляція в Україні прискориться: експерти назвали дві причини зростання цінвсі новини дня
Бізнес
Технології
04.07.2022 570

У Дії анонсували пенсійне посвідчення та посвідку на проживання

Мінцифра анонсувала два нових документи в Дії: пенсійне посвідчення та посвідку на тимчасове або постійне проживання. Вже можна записатися на їхнє бета-тестування.

Для тестування пенсійного посвідчення необхідно мати документ, виданий з 2014 року – пластиковий або у вигляді платіжної картки.

Для тестування посвідки на проживання необхідно мати документ у вигляді пластикової картки з безконтактним електронним носієм, видану після 25 квітня 2018 року, а також банківський рахунок для авторизації у Дії через BankID та смартфон із NFC.

Бета-тестувальником нових послуг можна стати за посиланням.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Дії анонсували пенсійне посвідчення та посвідку на проживання 5.00 5 1
Бізнес / Технології
04.07.2022 570
Еще материалы раздела «Технології»